tiistai 7. helmikuuta 2012

Back in the game?

Aamulla tuntui hyvältä. Verrattuna edelliseen down under -päivääni, lähtöfiilikset tälle oli verrattavissa ilotulitusrakettien säkenöintiin. Ei kuumetta, jiihaa! Mutta. Eipä vielä nuolaista...Toinen lapsistani ei ollut tänäänkään eskarikunnossa, joten kotihiippailupäivähän tästä taas tuli. Ottaa koville kaiken maailman pöpöt ja taudit tähän aikaan. Sitä on liikenteessä. Yhdellä jos toisella. Aamulla keitin ruispuuroa. Se maistui voin ja mustikoiden kanssa pumpulilta.

Ei ole ruoka muuten oikein maistunut, mutta syötyä on tullut, pienempiä annoksia vaan. Koitin raapia salaattia kokoon katkaravuista, kananmunasta, kurkusta, tomaateista ja paprikasta. Vähän paistettua jauhelihaa maistoin. Se ei kuitenkaan oikein uponnut. Tässä lasten sairastelurumbassa sitä keskittyy lähinnä heidän sairaanhoitajana olemiseen.

Bataattisosetta väänsin illalla itselleni parsakaalen ja raastetun punajuuren viereen. Hedelmiä teki mieli kovasti. Jotenkin kroppa kaipasi niitä. Varmaan kuumeen jälkeen luonnollista? Appelsiinia, omenaa ja puolikas banskua meni. Tenniskentälle tekee mieli, joten siitä voi päätellä aika paljon. Tämä lyyli alkaa kohtapuoliin olemaan iskussa taas. Vähän karstojaan kone tosin vielä köhii.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti