sunnuntai 12. helmikuuta 2012

Liikkeellä!

Että nukutti ihanasti aamulla. I love Sundays. Ennen muinoin se oli liian tylsä päivä, nyt "tylsyys" tai kiirettömyys on korkeassa kurssissa. Hedelmiä ja kananmuna meni aamulla. Ja patukka kahvin kera.
Siivouksen lomassa aika riensi. Iltapäivällä pääsin pelaamaan tennistä, ja voi auta armias, että pistin pahoja. Jännä huomata miten reagoin, kun mulla on taukoa tenniksestä vähän aikaa. Olen silloin aina agressiivisimmillani kentällä. Ihmettelen itsekin kuvioitani ja matalaliitoisia lyöntejä nurkkiin.Lisäksi suusta vaan pääsee kirkumisen esiastetta lähes joka slaagilla. Siinä yhdistyy agressio ja pelko. Se on kai ihmismielen luontainen reaktio uhkaavaan ja jännittävään tilanteeseen. Muinais(j)äänne. Joskus se vähän "hävettää". Mutta äänteleehän ne ammattilaisetkin  - ihan olan takaa - olen toppuutellut itseäni. Joka tapauksessa on vapauttavaa päästellä pihalle avoimin keuhkoin ja mielin pitkään kertynyttä ylijäämäenergiaa.

Tenniksen jälkeen oli tietysti wonderful hunger! Pari kevätrullaa, porkkanaa ja salaattia sekä hedelmiä näkkärin kera. Ja tuttu liikkeellä olon jälkeinen seesteinen väsymys. Tämä on sitä elämän pientä arkiluksusta: liikuntaa ja nälkää. Keho tuntuu jo lähes normaalilta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti