keskiviikko 1. helmikuuta 2012

Homma pelittää vaan;)

Lumista pakkasaamua ikkunasta ulos katsellessa maistui turkkilainen jogurtti mustilla viinimarjoilla, appelsiini ja pari näkkäriä kahvin kera. Tuosta on näköjään muodostunut favoriittiaamupläjäykseni. Pisti vähän närästämään, mutta se meni nopeasti ohi. Lapset eskariin ja uimahalliin. Tuonkin kombinaation olen havainnut hyväksi. Onhan se vähän tylsää kaakelista toiseen kilometri uida, mutta ihmeellisesti siinä uusia ajatuksia aina päähän tuppaantuu. Uusi juttuideoita, jotka kristallisoituvat vedessä.

Olin ostanut siikaa aamulla, ja sitähän minä pannulle thaimausteiden ja valkosipulin sekä riisin kanssa heitin.Keitin myös hyväksihavaitut vihannekset. Tiedätte kyllä mitä jo tässä vaiheessa bloggailua. Oikein ihanan mehukasta. Päälle tetrakaakaopirtelö. Niin, ja siitä eilisestä pussikaakaosta karpaloiden kera...Olihan se mielenkiintoinen yhdistelmä. Makea sekoittui happamaan. Tuli sellainen ihan omanlaisensa sweet and sour -juttu:)

Illalla pelasin lasteni kanssa tennistä tunnin greipin kokoisilla pehmopalloilla. Hienosti osuivat ja sain jopa "harjoitella" omiakin lyöntejä samalla. Illalla tuli taas terve nälkä. Söin porkkanaa, siian jämät, kasviksia, päärynän ja pirtelön. Homma pelittää. Ei mitään makeanhimoja tai muuta vastaavaa näköpiirissä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti