maanantai 6. helmikuuta 2012

Pää kainalossa, kylmä rätti otsalla

Nyt kävi kyllä sellanen mäihä, ettei toisesta väliä. Eilen unohdin jopa kirjoittaa blogiin, kun iski kuume.
Luulin sen menevän ohi, koska se oli niin lievä, mutta toisin kävi. Eilisistä syömisistä muistan, että jauhelihaperunamuusia vedin, parsaa, appelsiinia, punajuurta, mutta en ehkä tuossa järjestyksessä. Pilkoin myös kuumaan veteen raakaa inkivääriä ja lämmitin kuumaa valkosipulimaitoa. Mustaaviinimarjamehua.

Tänään jysähti. Ei auttanut kuin olla vaakatasossa enimmän osa päivää ja kulkea zombiena jäljellä oleva aika aamutakissa ja pipo päässä, kahdet villasukat jalassa..
Ihme kuitenkin, kun ruokahalua oli, ja oikein nälkä siinä 16.30 aikaan. Tein tulista kanaa (thaimausteita, valkosipulia ja inkivääriä) riisin kanssa. Kastikkeeksi lorautin vietnamilaista kastiketta ja kermaa. Lapsetkin popsivat sitä ihan hienosti lautaset tyhjiksi. Olen juonut, juonut ja juonut. Tää on aika kamalaa. Mutta eihän aina voi niin ruusuista ollakaan. Olkoon tämä kahden päivän ripittäytyminen tässä. Enkä siis ole päässyt punnitsemaan itseäni. Tuntuu, että vatsassa on 10 gallonaa nestettä kaikesta juomisesta. Nenä tukkossa, aivastuttaa.... Ääh.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti